Besøg Messis nye hjemby

0 Comments

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at den verdensberømte fodboldspiller, Messi, har fået ny adresse. Barcelona, der har dannet ramme om verdens bedste fodboldsspillers liv de sidste mange, mange år, er blevet skiftet ud med byernes by, Paris.

 

Har du endnu ikke besøgt den franske hovedstad? Så skal du bestemt ikke længere snyde dig selv for en tur til Paris – og selv hvis du har besøgt den fineste by, trænger den altid til et genbesøg. Man kan i min optik ikke besøge byernes by for mange gange. For hvem gider ikke godt slendre gennem de smukke gader i den franske hovedstad med en croissant i den ene hånd og en kop varm kaffe i den anden.

 

Man kan også med fordel invitere sin elskede med. Paris er nemlig den mest romantiske by og emmer og summer af kærlighed. Et perfekt sted til en romantisk get-away, hvor der er rig mulighed for at flette fingre over stearinlysene, mens I spiser en dejlig middag. Skulle man gå og brygge på et frieri i den nærmeste fremtid, er Paris også det oplagte valg. Her sprænges skalaen af romantik, hvis du spørger mig.

 

Paris er ikke kun forbeholdt romantiske kæresteturer. Bare rolig! For som overskriften indledningsvist antyder, er Paris også den nye hjemby for verdens bedste fodboldspiller, Messi. Så skulle man have lyst til at invitere gutterne med på en vaskeægte drengetur med fadøl og fodbold, er Paris et oplagt bud. For det er altså ikke bare hvem som helst, I skal se spille. Det er PSG – det verdensberømte hold – med stjernen af dem alle, Messi.

 

Så er der polterabend i den nærmeste vennegruppe, er en tur til Paris måske ikke et helt dumt bud? Eller skal din bedste ven overraskes i anledningen af hans 30-års fødselsdag? Eller trænger I bare til noget kvalitetstid sammen, hvor kærester og hverdags gøremål forbliver i Danmark, er Paris en sikker vinder.

 

Trænger I derimod til en venindetur, hvor I får mulighed for at stikke af fra hamsterhjulet samt at rydde kærestens sure underbukser op, er Paris også det allerbedste bud. Her får I altså hele pakken og rig mulighed for at være sammen som veninder. Her kan I spise lækkert mad, nyde gode drinks i smukke omgivelser og dekorere jeres Instagram-profiler med tonsvis af smukke billeder fra de vidunderlige gader i Paris.

 

Paris er altså den perfekte storbydestination, hvis du gerne vil opleve noget særligt med vennerne eller kæresten. Og i øvrigt kan Paris også anvendes som destination til en familietur.

 

Med andre ord har Paris hele pakken. Så det er bare med at få bestilt en storbyferie til Paris og komme af sted for at se Messi spille – og opleve alle de andre ting, som byerne by også kan tilbyde.

 

Related Posts