EMS Træning – sæt strøm til din træning

0 Comments

Der er meget, vi skal nå i dag. De fleste voksne mennesker arbejder lige knap 40 timer om ugen – og mange arbejder endnu mere end det. Har du en lederstilling, kan du sagtens regne med arbejdsuger på 50 eller 60 timer. Samtidig er der alt det andet, der også skal passes. Vi skal sove og spise. Og vi skal have tid til familie, venner og fritidsaktiviteter. Har man små børn, er der madpakker der skal smøres, lektier der skal laves og transport, der skal klares. Alt i alt er det altså helt naturligt, at der er mange, der i dag føler, at 24 timer i døgnet simpelthen ikke er nok. Derfor er det også klart, at noget må sorteres fra og nedprioriteres. I rigtig mange tilfælde betyder dette, at man ikke lige når den løbetur eller den tur i fitness, som kroppen ellers kunne have rigtig godt af. Det er ærgerligt, og det betyder samtidig, at kroppen ikke får de tiltrængte træningsmoduler, der kan holde stress og sygdomme væk.

 

Nå det hele på den halve tid

 

Oplever man at have travlt i hverdagen, er der mange ting, man kan gøre for at få bedre tid til træning og fysisk aktivitet. Nogle vil kunne arbejde lidt mindre, mens andre simpelthen ikke kan skære ned på deres arbejdstid. For især den sidstnævnte gruppe, kan det derfor være nødvendigt at overveje, om man kan nå det hele på den halve tid. Ofte vil svaret være nej, men lige præcis når det kommer til træning, findes der i dag en ny og innovativ træningsform, som faktisk gør det muligt at træne ekstra effektivt på kun 20 minutter. Her taler vi selvfølgelig om EMS træning. EMS træning er en relativt ny træningsform, som for få år siden kun var tilgængelig i udlandet. I dag er den specielle træning dog for alvor kommet til Danmark, og man kan nu benytte sig af EMS-træning i klinikker og centre over hele landet.

 

Hvordan fungerer EMS træning?

 

Måske har du hørt lidt om det tidligere. Kort sagt fungerer EMS-træning ved, at du bliver iført en speciel træningsdragt som sender impulser til dine muskler imens du udfører et effektivt styrketræningsprogram, som en instruktør vil guide dig igennem. Når dine muskler får impulser under træningen, vil de spænde ekstra godt op og arbejde endnu hårdere, og dermed kan du i løbet af kun 20 minutter udføre en træning, som svarer til 90 minutters almindelig styrketræning i et træningscenter.

 

Impulserne er på ingen måde farlige for din krop, har du en pacemaker, eller er du gravid, frarådes det dog at du træner EMS, da impulserne i disse tilfælde kan være skadelige for din sundhed.

 

 

 

 

Related Posts