Få renset ud og fjernet lugten med et effektivt kulfilter

0 Comments

Hjemmedyrkning er blevet mere og mere populær verden over og her ibland og hos Danskerne. Der er et stort potentiale i alt den viden der ligger tilgængelig fra eksperterne som kan være med til at hjælpe dig godt igang og hjælpe dig igennem hele processen fra start til slut, med planter der succesfuld har blomstret og skabs topskud som du kan høste. Udover væksthuse, gødning og næringsstoffer til at skabe de helt rette betingelser for dine planter, så kan det også være en god idé med et kulfilter. Et kulfilter kan sidde på dit væksthus og forhindre at eventuel lugt fra hjemmedyrkningen at komme i omgivelserne, således at du kan have planter stående i stuen, soveværelset eller hvorend du ønsker, uden gener. Kom igang her og find dit kulfilter allerede i dag og optimer hjemmedyrkningen.

Et kulfilter hjælper både dine planter og renser luften til dine omgivelser

Aktivt kul er et af de stoffer der er allermest effektivt til at rense. Hvad end det er luft, vand eller andet der skal renses for affaldsstoffer, mineraler eller eventuelt luftgener, så kan det lade sig gøre med det rette kulfilter. Med et luftfilter på dit grotelt, så vil du altså ikke kun kunne rense den luft for lugtgener til omgivelserne omkring, men du vil også kunne rense den luft der strømmer ind til dine planter. Dette kan være med til at give en mere optimeret vækst og større og stærkere planter. Hele processen sker ved at luften kommer i kontakt med det aktive kul, hvoraf der sker en fysisk eller kemisk absorption og videresender den rene luft.

Sådan finder du det rette kulfilter til hjemmedyrkningen

Når du skal finde det rette kulfilter og den rette størrelse til dine grotelte, så skal du lave et par enkelte beregninger. Dermed sikrer du at du får fat i det rette fra start og ligeledes på denne måde også får den mest optimale effekt. Ved at beregne volumen af den luft der befinder sig i området omkring dit grotelt er du godt igang. Dernæst skal dette multipliceres med 60 og du har det mål du skal bruge for at finde det helt rette kulfilter. Du får nemlig en beregning der fortæller hvor meget luft der i rummet skal flyttes per time, et mål der vil kunne findes på deklarationen af de forskellige kulfiltre på markedet.

Related Posts