Tips til den bedste morgen

0 Comments

Om du er et A menneske eller et B menneske, kan det at komme ud af sengen om morgen og gå igang med dagen være en udfordring. I stedet for at se morgener som en pligt, hvorfor så ikke transformerer dem til et wellness ritual med en effekt så god, at den holder ved resten af dagen?

 

Har du også som vane, at starte dine morgener i femte gear og skynde dig på arbejde? Prøv at se om du ikke kan stå bare 10-15 minutter tidligere op, så du får noget tid til dig selv. Dette kan give dig et ekstra boost til dagens gerninger, og hjælpe dig med at blive mere afslappet i løbet af dagen.

Her er nogle tips til hvordan du bedst kommer op om morgenen.

 

Tip nummer et – Drik et glas vand:

At drikke et glas vand når du vågner, er et af de mere simple måder du kan starte din dag på, men samtidig giver det så meget med sig. Tænk over det, din krop har været uden vand i op til 8 timer, den er tørstig og dehydreret, og har brug for et ekstra boost.

At drikke vand om morgenen øger din metabolisme, og er med til at fjerne toksiner fra kroppen. Samtidig giver det dig også en bedre hud og hjælper din hjerne med at vågne, så du kan være klar til at starte din dag. Så et tip herfra er at have en flaske vand ved siden af din seng, så du som det første om morgenen kan få din tår af morgen klarhed.

 

Tip nummer 2 – Lad din telefon være:

Rigtig mange mennesker sover med deres telefon enten på deres natbord eller i deres seng, og din telefon er oftest det første du kigger på om morgen når du vågner. Det kan virke harmløst, men kan faktisk have en stor negativ påvirkning på dig. At tjekke din telefon kan resultere i et stresset sind, da den minder dig om alle de ting du skal nå i løbet af en dag.

Sæt i stedet din telefon på fly-mode inden du lægger dig i seng om aftenen, og lav en regel om at du ikke må tjekke den før du er færdig med alle dine morgenrutiner.

Tip 3 – En god morgenmad:
En morgenrutine er ikke fuldført uden en sund og god morgenmad. Det er virkelig kernefundamentet for en god dag. At spise et balanceret måltid mad om morgenen hjælper dig ikke bare med at koncentrerer dig bedre, men det hjælper dig også med at blive mere energisk i løbet af din dag. Det vil hjælpe dig med at undgå humørsvingninger, hukommelsesudfordringer og cravings i løbet af dagen. En god morgenmad kan være en smoothie lavet med en god blender, med en masse frugt og grønt, så du er sikker på at få rigeligt af alt det gode i løbet af dagen. Du kan også toppe din morgenmad af med at lave en god kop the, som er med til at få dig ned i et gear alle kan være med på.

 

Få så ændret dine vaner, og få det bedste ud af din dag. Du kan gøre det!

Related Posts