3 fordele ved at vælge e-cig

0 Comments

E-cigaretterne er på vej frem i verden. Flere og flere danskere vælger e-cigaretten til, og den almindelige cigaret fra – og med gode grunde.

Der er nemlig et hav af forskellige fordele ved e-cigaretten frem for den almindelige cigaret – du slipper for eksempel for lugten, som ved almindelige cigaretter, som mange kæmper med. Læs med her og bliv informeret om tre af de fordele, der er ved e-cigaretter.

Spar penge

På normale tobakscigaretter er der pålagt store afgifter, som du slipper for, når du vælger at investere i e-cigaret, du kan gå og dampe på, frem for en almindelig cigaret.

Du vil kunne dampe på din e-cigaret, lige når du har lyst, da e-cigaretten blot skal oplades en gang imellem – hvorimod du konstant skal ud for at købe nye cigaretter, når du er fast ryger. Du kan altså sagtens spare op, selvom du er ryger og har en stram økonomi. Du kan læse meget mere om e-cigaretter her.

Bedre helbred

Du har sikkert ofte hørt, at almindelige tobakscigaretter indeholder en masse forskellige giftstoffer og kemikalier, der ved inhalering kan have mange følgesygdomme – i værste tilfælde sygdomme som lungekræft.

En almindelig cigaret indeholder cirka 4000 forskellige giftstoffer. Vælger du at dampe på en e-cigaret i stedet for en almindelig cigaret, vil du hurtigt bemærke en stor forskel. Dit åndedræt vil blive bedre, og du vil generelt opnå en bedre livsstil og sundhed. Det er altså bare med at få investeret i en e-cigaret, hvis du vil opnå en bedre sundhed!

Ryg, hvor du vil

En af de mange ulemper ved en almindelig tobakscigaret er, at du i det moderne samfund i dag stort set ikke må ryge nogen steder – mange steder må du ikke engang ryge udenfor.

Dette er også en af fordelene ved at dampe på en e-cigaret fremfor en normal cigaret, da du må dampe på e-cigaretten stort set alle steder, lige når det passer dig.

Dampen fra e-cigaretten forsvinder forholdsvis hurtigt, og hænger ikke i rummet og generer dig og dem omkring dig.

Samtidig med dette, slipper du også for tøj, der lugter slemt af røg, samt dårligt lugtende fingre og dårlig smag i munden.

Der er altså en masse forskellige fordele ved at investere i en e-cigaret, så går du lige nu og overvejer, om du skal skifte fra normale tobakscigaretter til e-cigaretter, vil det med sikkerhed være lige noget for dig!

Related Posts