5 ideer til sponsorer til din fodboldklub

0 Comments

For mange fodboldklubber er et eller faktisk som regel flere sponsorater levebrødet for dem. Det er sponsorerne der giver mulighed for at tage rundt til stævner, køb af tøj og udstyr, vedligeholdelse af faciliteter og meget mere, det gælder uanset om der er tale om lilleput holdet i yderkanten af Aalborg el. det professionelle hold der spiller på Aalborg Stadion.

Sponsorerne er nødvendige, men hvor starter man når man skal ud at finde dem? I denne artikel giver jeg 5 gode bud på hvor du kunne starte med at spørge om et sponsorat til din klub. Fælles for dem alle er at de vil være nogle af de erhverv der vil drage størst fordel af et lokalt sponsorat.

Din lokale SuperBrugsen

SuperBrugsen er kendt for at støtte lokale foreninger, så det er et godt sted at starte med at gå ned i din lokale SuperBrugsen og spørge ind til hvordan og hvorledes det er med sponsorater fra dem til lokale foreninger.

Dit lokale rengøringsfirma

Et andet godt bud er dit lokale rengøringsfirma, da man som rengøringsfirma ofte helst vil have lokale opgaver el. opgaver tæt på, da det spare en masse kørselskroner hver vej. Et rengøringsfirma vil få en masse eksponering lokalt ved at sponsorere en fodboldklub der hver uge har en masse tilskuere i form af spillere, fans, forældre mm. Du kan evt. finde et rengøringsfirma i Aalborg her.

Din lokale håndværkere

Håndværkere husere i enhver by og der er gerne flere af dem. Det kan være alt fra tømrer, murere, VVS’ere, malere, entreprenører, brolæggere osv. Uanset hvilken du har i din by, så kontakt dem og hør ad. Håndværkere lever i høj grad på anbefalinger og et sponsorat kan skabe dem kunder som giver flere anbefalinger.

Dit lokale flyttefirma

Flyttefirmaer er også noget man finder i mange byer og et flyttefirma kan få gavn af sponsorater ved at brande sig mod den lokale befolkning, så de helt naturligt opsøger det flyttefirma når/hvis de har brug for en flytning. Det er en kæmpe fordel da det normalt ikke er en branche med meget loyalitet. Du kan finde et i denne oversigt over flyttefirmaer.

Delikatesseforretningen el. vinhandleren

Når der afholdes begivenheder i den lokale fodboldklub bliver fans der dukker op altid glade hvis de kan få en lille lækker smagsprøve på en delikatesse el. en vin. Et sådan samarbejde kan du stable på benene ved at få et sponsorat fra en lokalt vinhandel el. delikatesseforretning. De vil få stor glæde af at kunne servere smagsprøver og evt. sælge til større begivenheder i fodboldklubben.

 

Nu er du godt rustet til at gå ud og finde en sponsor til din fodboldklub med disse 5 gode bud på sponsoraftaler med lokale virksomheder og erhverv.

Related Posts