Massage som fodboldspiller kan gøre en stor forskel

0 Comments

Alle, der har prøvet at spille fodbold, kan nikke genkendende til, at man indimellem får fysiske skavanker i form af ømme muskler eller muskelskader. Professionelle fodboldspillere må i perioder udeblive fra flere kampe på grund af skader, hvor for eksempel fibersprængninger er blandt de skader, der er mest almindelige for en fodboldspiller.

 

Uanset om du er professionel fodboldspiller, eller om du bare spiller i din fritid, er der ting man kan gøre, for at forebygge skader. Massage vinder højt på den konto, og det kan du læse mere om her.

 

Forebyg skader med en massør

Det kan være en god idé, hvis du er fodboldspiller, at booke tid ved en massør indimellem. De kan udbedre muskelknuder og andre ting, som kan være afgørende for, at du ikke pludselig må undvære spillet i en længere periode grundet en skade.

 

Der er ingen garanti for, at man undgår skader, hvis man bliver masseret ved en professionel massør, men det kan hjælpe med at forebygge. Massører er dygtige, og de ved mere om kroppens fysiologi end vi selv gør, så de kan også tage nogle samtaler med dig omkring, hvad du selv kan gøre, hvilken tilstand din krop er i og mange andre ting.

 

Du kan få sportsmassage i Aarhus, og det kan være en god idé at læse mere om de forskellige fordele en god gang massage kan give dig som fodboldspiller.

 

Mærk forskellen

At få massage ved en certificeret massør kan gøre en stor forskel for dig som fodboldspiller på flere områder. Naturligvis fordi du først og fremmest passer på din krop og gør et forsøg på at forebygge skader.

 

Grunden til skader er ofte, at man ikke restituere nok mellem sine træningspas, og at kroppen på den måde bliver presset for hårdt. Restitution er noget af det, der er mest vigtig i forhold til at træne, men nogle gange har man som fodboldspiller ikke tiden til at restituere ordentligt, og så må man finde andre metoder for at hjælpe kroppen, og det kunne for eksempel være massage.

 

Massage kan også hjælpe dig til at føle, at du bedre kan spille, fordi du ikke skal tænke på muskelknuder eller andre ting, som risikerer at hæmme dig. Vi har alle nogle skavanker, som vi måske ikke er klar over, og kroppen kan føles helt anderledes, hvis der bliver taget hånd om de skavanker. En god omgang massage kan muligvis mærkes på din præstation, fordi kroppen er dit redskab i sporten, og redskabet skal være af bedste kvalitet.

Related Posts