Alternativ til fodboldturen med gutterne

0 Comments

Mange der tager på fodboldturer tager afsted for at drikke øl og spise god mad samt se en eller allerbedst 2 fodboldkampe. Alternativet er man tager på skiferie og laver det til en lækker herre tur, hvor man vælger et sted som har ski in – ski out til pisten og som ligger tæt på skisportsstedet afterskisteder.

Gode afterski destinationer

Val Thorens som ligger i Frankrig er uden tvivl vores bedste bud på en rigtig mande tur til alperne i bedste sendetid. Priserne er i den høje ende, men kvalitet på pisterne og kvaliteten er afterski er også i toppen, lidt ligesom hvis man vælger at tage til Liverpool for at se fodbold, så er det altså noget andet en at tage til Manchester City, eller det var det i hvert fald for 5 år siden.

Val Thorens har La Folie Douce, som er det mest berygtede sted som ligger på en alpetop med udsigt over hele Val Thorens. Turen ned her fra efter en 8-10 øl er noget sjovere end at ligge på et værelse efter ens favorit hold lige har tabt en premier leauge kamp.

Le Malaysia som har det største dansegulv ligger under jorden af Val Thorens, det er også grunden til de har lige knap 600-700 kvadratmeter. Her kan der i højsæsonen være kæmpe dj navne, blandt andet Kongsted, Morten Breum, Calvin Harris har besøgt klubben.

St. Anton som ligger i Østrig er næste destination vi vil anbefale, her finder du måske Østrigs bedste afterski, MooserWirt er en klassiker hvor der altid er fyldt op med mennesker. Pas på det kan godt blive vanedanende at være på afterski på MooserWirt. Udover super god afterski, så har St. Anton også virkelig gode skiforhold hvor pisterne er i top. Har i ikke nok Afterski, så kan i tage i Arl.Rock som er en hal hvor der er alt inden for adventure, og man kan hurtigt komme til at spille om noget på afterski om hvem der skal give en tur bowling eller hvem der skal ind og ligne en skøjteprinsesse.

Related Posts