Fodbold nørd? Tips til at spare penge

0 Comments

Printerpatroner og lasertoner kan være dyre. Derfor giver jeg lidt tips og råd til hvordan du kan spare penge på dine udskrifter fra din printer.

Vi lever i en tid, hvor mange mener de ikke behøver en printer. De fleste opdager så, at de har et behov for at printe. Det kan være til studiet eller et foto der skal med i skole eller noget helt 3.

Inden du køber en printer.

Det første tip er inden køb af printer. Der er nogle ting du skal tænke over, når du køber en printer. F.eks. hvad har du af behov? F.eks. Wifi, scan, print i farve eller bare sort/hvid, Osv.

Køb en printer der har det du har behov for. F.eks. kan en printer uden scanner være billige end en med. Har du ikke behov, så køb den uden scanner.

En tommelfingerregel er også, nu billigere printer, jo dyrere blæk. Tjek op på hvad blækket koster til din printer inden køb.

Inden du printer kæmpe dokumenter ud.

Dette tip er super nemt og kan spare dig for mange penge. Jeg ved hvad jeg taler om, da jeg selv glemmer dette alt for tit og det koster dyrt.

Brug ”Vis udskrift” INDEN du printer ud.

Tjek at alt er som det skal være og kig hvor mange sider den skriver ud! Jeg har selv mange gange vil skrive en mail ud og opdager at der kommer 30 sider ud. Da denne mail er sendt rundt mange gange med en masse tekst og jeg skulle kun bruge det øverste. Så vælge du bare 1 side og du har sparet 29 ekstra udskrifter, som bare skulle smides ud.

En anden ting som vis udskrift også afsløre, er om der måske er nogle billede, som bliver skrevet med ud. Dem har du måske ikke behov for og de bruger mega meget blæk.

Vis udskrift kan også fortælle dig hvordan selve udskriften ser ud. Så kan du bedømme om alt er ok, inden du trykker print i stedet for at printe og opdager at noget skulle rettes bagefter og så printe igen.

Så ”Vis udskrift” er en super god metode til at spare mange penge på blæk og toner.

Du kan også spare mange penge på at købe printerpatron online.

Related Posts