Bedste teambuilding i Aarhus

0 Comments

Selv de bedste organisationer har brug for teambuilding. Der kan opnås fantastiske resultater, til gavn for alle partnere, ud af en god teambuilding proces.

 

Hvad er teambuilding?

Tanken bag begrebet teambuilding er at opbygge et samarbejde i et team, altså en organisation, en klub, en virksomhed eller lignende. Forudsætning er jo netop at der er tale om et team i en eller anden form, og det team har et formål, som organisationen gerne skulle blive styrket til at arbejde for via en teambuilding proces.

 

Udbredelse i Danmark

I Danmark begyndte begrebet at brede sig fra 1980’erne, hvor mange virksomheder arrangerede overlevelsesagtige teambuilding turer. Senere har teambuilding udviklet sig mere i en retning, hvor leg og underholdning kombineres med indlæring og det at skabe gode relationer.
Helt basalt handler teambuilding primært om at deltagerne på et forløb, skal lære hinandens stærke og mindre stærke sider, så de kan drage fordel af dette i organisationens daglige arbejde.

 

Bedste teambuilding i Aarhus

I Aarhus tilbyder virksomheden Matchrace Aps en helt speciel for teambuilding, som man godt kan tillade sig at kalde for den bedste teambuilding i Aarhus. Virksomheden tilbyder teambuilding til søs. En mulighed for anderledes oplevelser og udfordringer i et uvant miljø.

 

Fremmer kommunikationen

Når man er til søs, og skal få et sejlskib til at fungere, er kommunikation en ekstrem vigtig ting. De mange ting, der skal spille sammen på et skib, kræver en klar og direkte kommunikation. En oplagt ting, at bruge som teambuilding og til at lære nyt om vigtigheden omkring kommunikation i en organisation.

 

En anderledes oplevelse

At skulle få tingene til at fungere på en sejlbåd er en oplevelse, som deltagerne vil kunne huske i lang tid. Det er anderledes forhold til søs, og ofte er man tvunget til at tænke på nye måder og finde nye løsninger på udfordringer. Bliver dette krydret med et konkurrenceelement, som der kan være i de teambuildingevents som Matchrace Aps tilbyder, kan være den optimale cocktail til god teambuilding.

 

En del af en kapsejlads

Via de events som Matchrace Aps arrangerer, kan blive en del af en kapsejlads. Dermed lærer man om fordeling af ansvar og rolle til at løse en given opgave. Det bliver vigtigt at have fokus på folks forskellige kompetencer, og skabe et team, der kan få tingene ombord til at fungere bedst muligt. En meget lærerig proces, som en organisation ikke kan undgå at få stort udbytte af. Teambuilding er bare en god ide til jer, der gerne vil styrke jeres team.

Related Posts