Få en god fodboldaften med gutterne

0 Comments

Kender du det, at du ser frem til bestemte dag på ugen? Vi tænker at det er de dage hvor fodbolden ruller, og man kan tage på stadion og følge sit favorithold eller se de bedste fodboldkampe på tv.

Ideelt set vil de fleste gerne på stadion og have en kold fadøl og en stadionplatte, og mærke suset og atmosfæren. Desværre er det ikke altid muligt, heldigvis er alternativet næsten ligeså godt, nemlig en fodbold aften foran fjernsynet med gutterne.

Har I tid kan I evt. starte tidligt, og tage en fodboldkamp sammen. Hvis I kan leje en indendørsfodboldbane, så gør det, der findes mange gode steder, men fodboldfabrikken er vores favorit. Er vejret til det, så kan I nøjes med den lokale bane. Uanset hvad, så er det at trille lidt bold den perfekte start, og er med til at opbygge den rette stemning, og skaber muligheden for at der er noget man kan drille hinanden med senere på aftenen.

De rigtige forsyninger er vigtige

Efter lidt motion så skal kroppen tankes op med energi. En god herreaften inkluderer den helt rigtige menu, vi kan anbefale en god portion kolde øl og pizza eller en klassisk burgemenu. Falder det ikke i smag, så findes der et hav af gode takeaway muligheder, men undgå at bruge tiden i køkkenet, og koncentrer jer om at få den gode stemning op at køre.

Er vejret til det, så kan I som alternativ overveje at starte grillen. Det er let at grille en pølse og det er en sikker vinder, som går godt sammen med en kold øl ligesom på stadion. Suppler evt. maden med nogle lækre snacks, vores favorit er helt klart chips med dip.

Skab lidt lir til fodboldkampen

Hvis I vil have et ekstra element med, så kan I overveje at lave indbyrdes væddemål. I kan f.eks. alle ligge en 100 kr. seddel i puljen, og den der gætter det rigtige resultat indkasserer puljen. Det var i hvert fald brugt meget i gamle dage.

I dag er mange fodboldfans vant til at spille hos diverse online casinoer og bookmakere, og de synes måske sådan en pulje er lidt kedelig, da man hos bookmakerne kan få et stort spiludbud og spille på nogle meget specifikke hændelser. Det gælder alt fra selve resultatet til hvem der får et gult kort og meget mere. Du kan spille på stort set al hos Bet365, for mere information kan du se denne anmeldelse.

Storskærmen er helt central

I skal altid vælge at afholde en fodboldaften hos en person med en ordentlig fladskærm. Fodboldkampe bliver bedre, hvis de vises i stort format, og har man først vænnet sig til dette, så er det ikke fedt at kigge ind i en 32 tommer skærm. Ønsker du at holde et stort privat arrangement, så er det også muligt at leje en storskærm, men det har vi ikke selv prøvet.

 

 

 

 

Related Posts