Hold dig fit med praktiske opgaver derhjemme

0 Comments

Selvom det måske er svært at tro på, er det ikke kun fitnesscentret, der kan holde dig fit for fight. Det er naturligvis en medhjælpende faktor. For faktisk kan praktiske opgaver derhjemme også booste din kondition. Hvordan, kan du læse mere om her.

 

Praktiske opgaver er måske ikke det mest spændende at lave – men de er nødvendige for at få en god hverdag til at fungere.

 

Få frisket stuen op med maling og få rørt nye muskelgrupper

 

Mangler boligen lige at få en hånd, når det kommer til maling? Så behøver du ikke hyre en maler Lyngby til at gøre det, da du ved at gøre det selv får en masse motion ud af det. For det første skal møbler nemlig flyttes og dækkes til, hvilket i sig selv kan give en del sved på panden. For det andet skal der dækkes af og tapes til, hvilket skaber en masse god bevægelse. Endeligt skal du også male, hvilket skaber bevægelse i mange forskellige muskelgrupper – også i muskelgrupper, som du måske normalt ikke får bevæget i motionscentret.

 

Ryd op i dine ting

 

Oprydning kan lyde kedeligt, men det giver en masse god energi. Ikke kun fordi du får rørt dig en masse, men også fordi du får skaffet dig af med ting, du alligevel ikke bruger i din hverdag. Jo mere plads og mindre rod du har omkring dig, jo større bliver dit overskud – og det kan gavne dig nede i motionscenteret, hvor du måske får lyst til at give den lidt mere gas.

 

Kombiner det gerne med en masse rengøring, nu hvor du alligevel er i gang. For så får du fjernet samtlige nullermænd og skidt samtidig med, at du får god motion og brændt gode kalorier af.

Sæt i gang med havearbejde

Det kræver naturligvis, at du har en have. Men har du også det, er det bare med at komme ud i den. For havearbejde er motion, når det er bedst. Ganske enkelt fordi du kommer op og ned i højde, får gravet ud til planter og buske samt bare får dig bevæget, uden du lægger så meget mærke til det. Det er et godt supplement til cyklen eller vægtene i fitnesscentret. Det gode er, at du også får en fantastisk flot have ud af det.

Du kan besøge Iform.dk og teste om du bevæger dig nok.

Related Posts